Atenție! Transport agabaritic în vestul țării

19

Atenție, șoferi! Un transport agabaritic va avea loc pe mai multe drumuri din vestul țării. Mai multe structuri metalice vor traversa țara, de la Giurgiu până la vama Nădlac II, în perioada 3 – 12 iunie.

Iată traseul transportului: Giurgiu Pod PTF (jud.GR) – DN5 – Adunații Copăceni – DNCB – A3 – DN1 – Centura de Vest Ploiești – DN1B – Blejoi –DN1A – Vălenii de Munte – Varianta de Ocolire Brașov – DN 13- Hoghiz – DN 1 S – Sercaia – DN 1 – Făgăraș – A1 – Sibiu – DN 7 – Paulis – DN 7G –A1 – Nădlac 2 PTF (jud.AR).

Lățimea maximă a unui vehicul este 5,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ