Atenție timișeni! Controale masive pe drumurile de pe raza județului

381

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș, cu sprijinul celor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Arad, Caraș-Severin și Hunedoara, sub coordonarea Direcției Rutiere, vor desfășura o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe raza județului Timiș.

În primele 10 luni ale anului 2017, ca urmare a neacordării priorității de trecere, nerespectării normelor rutiere de către pietoni și bicicliști, excesului de viteză și nerespectării normelor privind depășirea, pe raza județului Timiș s-au produs 170 de accidente rutiere, soldate cu decesul a 54 de persoane și rănirea gravă a altor 148 de persoane.

Astfel, astăzi, 29 noiembrie a.c., între orele 12.00-20.00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș, sub coordonarea Direcției Rutiere a Poliției Române, vor desfășura o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe raza județului Timiș.

Activitățile se vor desfășura atât în mediul urban, cât și în mediul rural si vor fi concentrate, în mod special, pe combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

La acțiune vor participa și polițiști din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ