Atenție, șoferi! Vară plină de restricții de circulație în zona centrală a Timișoarei

53

Primăria Timișoara anunță că în sezonul cald vor avea loc mai multe lucrări în zona centrală. Mai multe străzi vor fi sparte pentru a fi lărgite, așa că mașinile nu vor putea circula pe aici.

„În perspectiva anului 2021, când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, municipalitatea realizează în oraș mai multe lucrări care au drept scop fluidizarea circulației în zona centrală, prin lărgirea unor artere. Deoarece lucrările în execuție vor impune o serie de restricții de circulație, primăria face apel la înțelegerea cetățenilor şi recomandă evitarea, pe cât posibil, a zonelor în care se lucrează”, anunță primăria.

Astfel, în perioada 15 iulie 2019-9 septembrie 2019, pentru execuția lucrărilor de lărgire a carosabilului se vor institui restricții de circulație: în Piaţa I.C. Brătianu, pe străzile Martin Luther, Hector, bd. I.C. Brătianu, Michelangelo, în Piaţa Iancu Huniade, pe Strada 20 Decembrie 1989, Bd. C. D.Loga, Bd. Revoluţiei, Bd. Regele Ferdinand, Bd. Regele Carol I. De asemenea, se va lucra şi în alte zone din oraș pentru reparații la drumurile municipale şi se va închide traficul rutier: – în perioada 12 iulie-17 iulie 2019, în intervalul orar 7-18, pentru executarea lucrărilor de asfaltare se va închide total circulația pe Strada Bujorilor, pe sectorul cuprins între Calea Şagului şi strada Emil Zola. – în perioada 12-16 iulie 2019, între orele 7-17,30 va fi închisă total circulația pe Strada Hebe, pe sectorul cuprins între strada Mureş şi Strada Liviu Rebreanu pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare. – în perioada 15 iulie-26 august 2019, în zona Pieţei Gheorghe Domăşneanu, Calea Stan Vidrighin, Bd. Liviu Rebreanu, Strada Venus şi Calea Buziaşului, pentru execuția lucrărilor de întreținere se vor impune restricții de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ