Atenție, șoferi! Se închide strada Liege

14

Autoritățile anuntă închiderea circulației pe strada Liege pe tronsonul cuprins între Calea Aradului și Calea Torontalului. Măsura se va institui începând cu data de 3 iulie (ora 08:00) și până în data de 4 iulie (ora 20,00).

Lucrările afectează și transportul în comun din oraș. Autobuzele de pe linia Expres 1 și troleibuzele de pe linia 18 vor circula deviat, în data de 03.07.2020, din cauza lucrărilor la carosabilul de pe strada Liege.

Autobuzele de pe linia Expres 1 vor circula pe următorul traseu: Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului. La dus, se va folosi stația „Remus Răduleț” de pe Calea Aradului, corespunzătoare liniei 17 troleibuze, echivalentul stației „Miresei”, stație suspendată. La întors, se va folosi stația „Liege”, aferentă liniei 17 troleibuze. Va fi suspendată stația „Calea Torontalului”.

Troleibuzele de pe linia 18 vor circula pe următorul traseu: Piața Consiliul Europei – Calea Aradului până la Universitatea de Științe Agricole Banatul, unde vor întoarce – Calea Aradului – strada Miresei – Calea Torontalului – Piața Consiliul Europei. Se vor utiliza stațiile de călători corespunzătoare liniei 17 și va fi suspendată stația „Calea Torontalului”. Precizăm că, în funcție de evoluția vremii, lucrările ar putea fi amânate pentru data de 04.07.2020.

LĂSAȚI UN MESAJ