Atenție, șoferi! S-au înmulțit punctele de verficare a rivinietelor, în vestul țării

67
Șoferii care circulă pe șoselele din vestul țării trebuie să se asigure că au achiziționat rovinieta obligatorie. De joi, 26 septembrie, au fost instalate 6 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă.

”Începând de astăzi, 26.09.2019, sunt puse în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România 6 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancționării cu amenda contravențională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările și completările ulterioare”, a transmis DRDP Timișoara.
Punctele de control noi sunt amplasate în zona frontierelor Foeni, Moravița, Jimbolia, Zimnicea, Turnu Măgurele, și Vama Veche. Astfel, vor fi 92 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi. Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

 

LĂSAȚI UN MESAJ