Atenție, șoferi! Parcarea interzisă pe Calea Martirilor

59

Parcarea mașinilor va fi interzisă pe Calea Martirilor. Decizia a fost luată de Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara și va fi instituită în curând.

După ce lucrările de asfaltare vor fi finalizate, șoferii vor fi înștiințați că nu vor mai putea să-și lase mașinile pe Calea Martirilor peste zi, pe tronsonul cuprins între Bulevardul Liviu Rebreanu și limita administrativă a orașului.

„Comisia de circulație a hotărât să interzică staționarea mașinilor pe Calea Martirilor, pe parcursul zilei, în maniera în care s-a decis interzicerea staționării, chiar a opririi, și pe strada Gheorghe Lazăr, spre exemplu. După ora 19:00 sau după 20:00 va fi posibil să se staționeze până dimineața pentru că nu sunt suficiente locuri de parcare între blocuri”, a spus Nicolae Robu.

După ora 7 dimineață, mașinile vor trebui mutate, altfel șoferii se vor alege cu amenzi usturătoare. Totuși, va fi destul de dificil pentru locuitorii din zonă să respecte regula și asta pentru că nu există alte parcări. În plus, oamenii din cartier se plâng că mai sunt locuri unde nu funcționează iluminatul public și le este frică să-și parcheze acolo mașinile.

LĂSAȚI UN MESAJ