Atenție la hoții de buzunare: un bătrân din Timișoara a fost jefuit de 10 ori în tramvai

378

Timișoreni, aveți grijă de portofele și telefoane în momentul în care circulați cu mijloacele de transport în comun din oraș. Asta pentru că prin tramvaiele, autobuzele și troleibuzele din oraș circulă o gașcă de hoți. Aceștia au primit o serie de amenzi și atât, astfel că acum încă fac victime.

Ovidiu Drăgănescu, fost prefect de Timiș, a povestit revoltat pe Facebook cum tatăl său a fost jefuit de zece ori în tramvai, la Timișoara. Ultima dată s-a întâmplat marți.

Este a zecea oară când tatăl meu e jefuit în tramvai în Timișoara. De data asta a urcat în stația din Piața Traian spre Centru. Cinci hoți, patru bărbați și o femeie, profitând de bătrânețea și boala lui i-au tăiat punga în care se afla geanta și au luat portmoneul. De data asta negăsind nimic l-au returnat. Primăria, Poliția Locală, Poliția Municipiului ce fac? Sunt buni doar pentru a pune amenzi pe parbrize? Altceva nu știu să facă sau nu au curaj? Se aude? Ce noroc aveți că nu mai sunt prefect!”, a scris Ovidiu Drăgănescu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ