Atentat în Piaţa de Crăciun din Berlin. Un camion a intrat în mulţime-VIDEO

661

Un camion a intrat în plin în Piaţa de Crăciun din Berlin. Se vorbeşte despre 10 răniţi , dar cifra nu este confirmată oficial. Poliţia a anunţat că un om a murit.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a declarat pentru DPA că anchetează un atentat. Un camion a intrat în plin în Piaţa de Crăciun din Berlin. Presa scrie că sunt mai mulţi morţi şi răniţi. Se vorbeşte despre 10 răniţi , dar cifra nu este confirmată oficial. Poliţia a anunţat că un om a murit. În acelaşi timp, pompierii anunţă că mai mulţi oameni au murit şi cel puţin 50 au fost răniţi.

Robert Schwartz, jurnalist Deutsche Welle, a declarat la Digi24 că poliţia pleacă de la premisa că ar fi vorba de un atentat terorist.

Potrivit acestuia, camionul a venit în viteză mare de pe strada Budapesta, a intrat cu viteză mare în Piaţa de Crăciun.

„Terenul din jurul târgului de Crăciun e plin de maşini de poliţie, de salvări”, a relatat jurnalistul.

Informaţiile despre numărul de victime sunt contradictorii. În timp ce poliţie a confirmat moartea unei singure persoane, pompierii vorbesc despre mai mulţi morţi şi cel puţin 50 de răniţi. Conform presei, unii dintre cei răniţi au fost duşi într-o biserică din apropiere. Atacatorul – şoferul camionului – a fugit şi este căutat de forţele speciale.

Martorii susţin că s-a auzit un zgomot puternic, care ar fi putut fi o explozie.

Die Welt scrie că de mai multe zile există informaţii privind iminenţa unui atac terorist la Berlin.

Sursa: DIGI24.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ