ATB, The Motans și Vama, la prima ediție a Flight Festival Timișoara. Ce alte surprize au pregătit organizatorii

2182

Muzica, arta şi inovaţia vor fi, în prim plan la prima ediție a Flight Festival Timişoara, între 27 și 29 septembrie. La Aerodromul Cioca vor fi amenajate scene de live performances şi zone de recreere cu ateliere creative.

De asemenea fostul hangar folosit pentru gararea avioanelor se transformă într-o sală de cinema, coordonată de reputatul regizor Cristian Mungiu, unde vor rula filme ce au făcut înconjurul lumii, spune organizatorul Ovidiu Megan.

“Am încercat să gândim un concept nou, un concept care să prindă pe piața din România. Flight se dorește să fie pe agenda culturală a anului 2021 un eveniment important care atrage mulți spectatori, dar mai ales din străinătate. Sigur că nu puteam să venim pe un concep doar de muzică pentru evenimente de muzică deja există în țară, mari, greu de ajuns din urmă, de aceea am încercat să facem acest mix care să răspundă necesităților agendei culturale Timișoara 2021”, spune Ovidiu Megan.

Pe scene vor concerta ATB, Brooks, Vama, Dirty Nano sau The Motans și mulți alții.

Pentru cei care vor veni la festival cu maşina, a fost pregătită o parcare specială, în incinta aerodromului, cu o capacitate de aproape 3000 de locuri.

Vor fi, de asemenea, autobuze, care vor traversa oraşul, cu destinaţia Flight Festival, aflat la prima ediţie.

Sursa: radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ