”Atât tupeu am”. Ce a scris un tânăr pe o clădire istorică, nou reabilitată, din Timișoara. FOTO

135

Tupeu sau nesimțire? Un tânăr a mâzgălit una dintre clădirile istorice proaspăt reabilitate din Timișoara. Ghinionul a făcut să fie prins, însă, de polițiștii locali, și amendat pentru fapta sa.

”Planșa” de desen a fost chiar Colegiul Național C.D. Loga de pe bulevardul cu același nume, școală reabilitată în urmă cu doi ani cu aproape 8 milioane de lei. Vandalul a scris cu graffiti albastru pe fațadă, chiar la intrare, ”Atât tupeu am” și ”Nașpa”.

Polițiștii locali l-au identificat pe făptaș ca fiind B.F., de 19 ani, din Timișoara, acesta fiind sancționat cu amendă maximă, de 2500 de lei.

”De asemenea, datele acestuia au fost comunicate reprezentanților Colegiului C.D. Loga, în vederea efectuării demersurilor de recuperare a prejudiciului ca urmare a refacerii fațadei deteriorate. Tânărul a declarat că a scris pe clădire crezând că va fi amuzant pentru prietenii săi. Acesta este cel de-al doilea caz în ultimele două săptămâni în care astfel de tineri sunt depistați si sancționați drastic pentru astfel de fapte”, spun autoritățile.

Un alt caz, depistat tot în zona respectivă, pe C.D. Loga, luni seară, în jurul orei 23.30, este cel al unui tânăr de 20 de ani, B.R. din Hunedoara, care a fost sancționat tot cu 2500 lei după ce a făcut drifturi, turând motorul autoturismului Hyundai la volanul căruia se afla.

 

LĂSAȚI UN MESAJ