Atac la Rege!

146

Ultima deplasare a Ligii I pentru ACS Poli este cea de pe terenul liderului Viitorul Constanța. Violeții merg în fief-ul Regelui Hagi cu dorința declarată de a smulge punct sau puncte.

Gruparea timișoreană este implicată în cea mai dezechilibrată confruntare a penultimei runde din sezonul regulat. Liderul FC Viitorul joacă acasă cu penultima clasată, ACS Poli, iar cel puțin pe hârtie lucrurile sunt extrem de clare. În realitate însă băieții lui Ionuț Popa au destule speranțe de la acest meci contra Academiei lui Gheorghe Hagi. Au deja două victorii în fața constănțenilor în actuala stagiune, un 2-1 și 1-0 în toamna lui 2016.

Premisele confruntării sunt însă cele obișnuite pentru bănățeni. Subțirimea lotului cauzată de accidentări și suspendări îi dau dureri de cap lui Ionuț Popa. În plus, programul condensat înseamnă o grijă în plus pentru o echipă care a făcut deplasarea la malul mării cu trenul. Trei zile mai târziu violeții joacă contra lui ASA Târgu Mureș în Cupa Ligii. ”Trebuie să facem o echipă bună şi să ne gândim că la două zile vine un alt meci, de Cupa Ligii. De fapt avem 3 meciuri în 7 zile. Cinci sau şase dintre titulari vor juca şi cu Viitorul și cu ASA”, a subliniat antrenorul Ionuț Popa.

Partida se desfășoară sâmbătă, 25 februarie, de la ora 15. Echipa lui Gheorghe Hagi ocupă prima poziție a clasamentului, cu 48 de puncte, în timp ce Poli este pe locul 13, cu 13 puncte.

”Întâlnim poate cea mai în formă echipă din campionat. Avem alt moral după victoria cu Iașiul. E ultimul meci afară și sper să venim cu punct sau cu puncte de acolo” crede fundașul Bogdan Străuț.

 

LĂSAȚI UN MESAJ