Atac în masă la intrarea unui mall din România! Zece persoane au fost înjunghiate!

972

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a intrat cu maşina în uşile de acces ale unui centru comercial din Brăila. El a rănit zece persoane, a înjunghiat un bărbat şi a rănit doi pietoni aflaţi pe centura oraşului.

„Şapte persoane au fost rănite la mall Brăila, printre care cinci adulţi şi doi copii de 11 şi 13 ani. Victimele au fost preluate de o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe SAJ şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe. La faţa locului s-a intervenit cu o maşină de descarcerare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Înainte cu puţin timp de a intra în mulţimea de la mall, tânărul înjunghiase un bărbat în comuna Cazasu din apropierea municipiului Brăila, cu care avusese un conflict de la o maşină, şi rănise alte două persoane, pe centura oraşului, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

„Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se află sub influenţa altor substanţe”, a declarat Laura Dan.

sursa: www.capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ