ASU Politehnica și Ripensia adună puncte în Liga a II-a

134

Rundă excelentă pentru teamurile locale din Liga 2 de fotbal. ASU a câștigat la revenirea pe Știința, iar Ripensia se întoarce cu un punct din nord-vestul țării, din duelul cu Olimpia.

”Băieții în ghete” au revenit cu noroc pe arena Știința, câștigând al 7-lea meci al sezonului. O victorie conturată mai greu decât se așteptau violeții, doar 1-0 în compania penultimei clasate Știința Miroslava. Unicul gol al partidei a fost reușit de Sorescu, în minutul 9, după un șut la colțul lung. Avea să fie singura reușită a unui joc care a avut ce-i drept destul de puține ocazii de poartă. Poli urcă pe locul 6, cu 23 de puncte. În intermediara de miercuri ASU merge la Suceava.

ASU: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera, Krausz, Taub – Poparadu, Ignea, Predescu – Sorescu, Staicu, Ghinescu. Au mai jucat: Coadă, Bădăuță, Plămadă.

Schimbarea de antrenor pare să îi fi priit Ripensiei care a legat două rezultate pozitive. Roș-galbenii au smuls un punct la Satu Mare, scor 1-1, după victoria din runda precedentă – prima fără Remus Steop pe banca tehnică. Dumiter a deschis scorul în minutul 24, cu o lovitură de cap din 6 metri după un corner. Avantajul oaspetilor a durat doar șapte minute, Munteanu a refăcut egalitate cu o reluare simplă din fața porții.

Din minutul 80 Olimpia a rămas în inferioritate numerică, Bura fiind cel eliminat. În ultimul minut de joc Ripensia a trecut pe lângă golul victoriei, la lovitura liberă executată de Zaluschi direct la încheietura barelor! Cu 19 puncte, Ripi se menține pe poziția a noua. Iar peste patru zile băieții din Ciarda Roșie se vor muta pe Dan Păltinișanu pentru duelul cu UTA Bătrâna Doamnă.

Ripensia: Rădulescu – Vlădia, Toma, Stoi, Ad. Ungureanu – Dumiter, Tudor, Apro, Popa -Zaluschi, Mediop. Au mai jucat: Mânecan, Matiș, Bobină.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ