ASU Politehnica și-a găsit sponsor

310

ASU Politehnica Timișoara a bătut palma cu un sponsor important. Conducerea clubului a reușit o mutare importantă prin semnarea unui parteneriat cu grupului Alexandrion.

Proaspăt promovată în eșalonul secund, ASU Politehnica a reușit prima realizare a sezonului după primele trei runde. Fără victorie în campionat, gruparea suporterilor a reușit totuși să convingă un sponsor important să îi vină alături, ceea ce în momentul actual al lipsurilor financiare din sport înseamnă o excelentă lovitură.

Proiectul construit pe Știința pare să îi fi convins pe cei de la Alexandrion Grup să își alăture numele de Politehnica. Toate detaliile contractului au fost deja bătute în cuie, iar înțelegerea și detaliile acestuia vor fi oficializate joi seara în cadrul unui eveniment la care sunt anunțați șefii celor două tabere. În speță președintele Alexandrion Grup, Nawaf Salameh, respectiv managerul sportiv al lui Poli, Marius Cociu, antrenorul principal Sorin Brîndescu și căpitanul echipei, Cristi Gălan.

Noul sponsor al lui ASU a fost foarte aproape de a-și asocia numele și cu concitadina ACS în urmă cu trei sezoane. Atunci negocierile cu prim-divizionara au fost destul de avansate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ