ASU Politehnica și-a găsit partener de cinci stele

1469

ASU Politehnica a reușit una dintre mutările sezonului, a parafat un important contract de sponsorizare. ”Împreună vom fi mai puternici”, au subliniat oficialii bănățenilor după parafarea înțelegerii cu un important producător de băuturi spirtoase.

”Băieții în ghete” și-au găsit partenerul așteptat pentru continuare proiectului propus la un alt nivel. Grupul Alexandrion este oficial sponsorul principal al echipei din liga secundă. ”De anul trecut ați intrat în atenția noastră. Am privit cu atenție ce se petrece aici și anul acesta am decis să ne implicăm. Suntem de părere că echipele istorice nu trebuie să aparțină decât orașelor, suporterilor și nu unor persoane fizice.

Suntem aici să ajutăm acest club să își îndeplinească obeictivele. Astăzi dăm o petrecere în cinstea echipei, la anul sperăm să ajungem împreună în prima ligă și să facem o petrecere și mai mare”, a explicat alegerea făcută președintele grupului, Nawaf Salameh.

Oficializarea înțelegerii a fost făcută joi seara, pe ștrandul timișorean No Name în prezența multor suporteri, oameni de fotbal, foste legende ale Timișoarei, precum și sportivi de la toate cluburile din oraș. Detaliile parteneriatului au rămas confidențiale, însă după unele informații este vorba de un contract pe cel puțin doi ani, iar suma pe care ASU o va primi în primul sezon de contract se află în jurul valorii de 25.000 de euro. Ulterior bonusurile financiare ar putea crește.

”Poltehnica este cel mai tare brand din Banat, Alexandrion este cel mai cunoscut brand din domeniul lor de activitate. Două nume puternice se alătură și împreună putem merge departe. Vrem să batem la porțile sportului de performanță și avem nevoie de parteneri puternici”, a întărit președintele Politehnicii, Marius Cociu.

LĂSAȚI UN MESAJ