ASU Politehnica l-a repatriat pe Mera

185

S-au reluat pregătirile și la divizionarele secunde timișorene. ASU Politehnica a reușit o achiziíe de marcă în primele zile de la reunire. Fundașul Ioan Mera a bătut palma cu echipa suporterilor.

Politehnica Timișoara a început practic anul fără cinci oameni. Sorin Brîndescu i-a pierdut pe Alexandru Mitrea, Alin Constantinescu, Dan Constantinescu, Daniel Mărgărit și Bogdan Dănăricu și speră să găsească rapid soluții. Deocamdată sunt testați opt fotbaliști noi și se negociază contracte cu patru jucători importanți pentru eșalonul secund. Primii sosiți sunt mijlocașul Adrian Ungureanu, împrumutat de la concitadina Ripensia, precum și fundașul Ioan Mera.

Ultimul revine la Poli după perioada petrecută la FC Taraz, în prima ligă din Kazahstan. Jucătorul în vârstă de 30 de ani a mai evoluat în cariera sa pentru Timișoara între anii 2014 și 2012 și a prins perioada excelentă a grupării cu rezultate în Europa.

Politehnica va efectua un stagiu de pregătire centralizată, în perioada 23 ianuarie – 2 februarie, la Băile Herculane. Primul amical al formației timișorene va avea loc abia la întoarcerea din cantonament, în 4 februarie, în compania divizionarei secunde maghiare Elore Bekescsaba.

LĂSAȚI UN MESAJ