ASU Politehnica a depus documentația pentru obținerea licenței de Liga I. Unde ar putea juca „alb-violeții” dacă promovează

49

ASU Politehnica a prins, in-extremis, ultimul loc din play-off-ul pentru promovare în prima ligă. Divizionara secundă va intra în luptă duminică seara, de la ora 21:30, pe terenul Dunării Călărași, în direct la Digisport. Până atunci însă, conducerea clubului a depus documentația pentru obținerea licenței de Liga I.

Echipa susținută de Universitatea Politehnica și de Druckeria vrea să își dispute meciurile din prima ligă – în eventualitatea promovării – tot pe „bătrânul” stadion „Dan Păltinișanu”, cel puțin în primul an de la accederea în elită. Ca variantă de rezervă, conducerea clubului a transmis Federației Române de Fotbal arena „Dr. Constantin Rădulescu”, stadionul campioanei en-titre CFR Cluj!

„Mulţumită celor de la CFR Cluj, am primit acordul lor, ca în anumite situaţii să putem disputa meciuri pe CFR (Stadionul «Dr. Constantin Rădulescu») şi am primit toată documentaţia necesară… Cred că au fost peste 600 de pagini scanate şi depuse pentru licenţiere. Dar, sperăm şi am convingerea că domnul preşedinte (CJT) Alin Nica va întreprinde toate cele necesare ca stadionul «Dan Păltinişanu» să fie în condiţii optime pentru a desfăşura meciurile în prima ligă”, a declarat Viorel Șerban, președintele grupării timișorene.

Fostul rector al Politehnicii a adăugat că a purtat, în această perioadă, discuții cu reprezentanți ai autorităților locale pentru demararea lucrărilor la o nouă arenă, chiar anul acesta, pe proiectul existent deja (cel de tip „lego” – n.red.), dar care să aibă o capacitate mai mică decât cea prevăzută inițial, în jur de 8-10.000 de locuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ