ASU Poli, remiză în Trivale. Alb-violeții rămân în zona retrogradării

51

ASU Politehnica se întoarce cu un punct de la Pitești, după 0-0 cu FC Argeș. Cele două echipe s-au anihilat reciproc și rămân fără succes oficial în 2019.

Timișorenii au început avântat jocul din Argeș, iar Cristian Ene a ratat o șansă imensă, în debut, după ce a trimis peste, din doar câțiva metri, o centrare excelentă din flancul stâng. Apoi, atenția s-a mutat, încet spre poarta lui Murariu, care a avut emoții doar în două rânduri, la reluările lui Buhăescu – cel mai activ jucătr al argeșenilor.

Repriza secundă a fost una săracă în ocazii, singurele oportunități demne de notat venind de la Năstăsie, pentru gazde, respectiv Scutaru – din lovitură liberă – pentru timișoreni. Doar finalul s-a mai aprins în Trivale, după două ocazii bune, la ambele porți. Mai întâi, Murariu a respins, cu greu, în bară, un șut puternic al lui Năstăsie (89), de la 30 de metri, pentru ca mai apoi Jurj să aibă șansa victoriei, la ultima secvență, însă Grecu a deviat și el, tot în bară, șutul fundașului polist.

ASU Politehnica rămâne fără victorie de șase etape și ocupă, momentan, primul loc deasupra liniei retrogradării, cu 27 de puncte. Băieții în Ghete pot ajunge însă în zona roșie, dacă Aerostar obține punct sau puncte cu Universitatea Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ