ASU Poli, învinsă în ultimul sfert de oră

158

ASU Poli a revenit pe locurile retrogradabile din Liga a II-a după eșecul suferit sâmbătă pe arena Dan Păltinișanu. Violeții au cedat cu 1-3 în fața Luceafărului Oradea după ce conduceau cu 1-0 în minutul 74.

Echipa suporterilor a fost la un sfert de oră de un nou rezultat pozitiv în eșalonul secund. ASU avea 1-0 în fața Luceafărului Oradea în minutul 74. A încasat 3 goluri până la fluierul de final al partidei și a căzut din nou pe locurile retrogradabile cu zestrea de 8 puncte.

Birău a deschis scorul în minutul 10 pentru ASU cu un șut frumos din colțul careului mare și totul părea că se îndreaptă spre al treilea succes al poliștilor. A venit faultul făcut de Telescu în minutul 74 în marginea careului. Fază care a schimbat complet fața jocului, fundașul gazdelor a văzut al doilea galben și a fost eliminat iar din lovitura liberă executată Păcurar a refăcut egalitatea.

Cinci minute mai târziu același Păcurar a marcat din nou, cu capul de această dată și Luceafărul a preluat conducerea. Scorul final a fost stabilit în minutele de prelungiri dintr-un penalty scos de Roșu și transformat de Arnăutu: 1-3.

ASU Politehnica: A. Constantinescu – Motreanu, Telescu, Todorov, Taub – Bilia – D. Constantinescu, Birău, Dănăricu, Niţă – Blănaru. Au mai jucat Gălan, Bădăuță și Mărgărit.

În runda următoare, din 1 octombrie, trupa lui Brîndescu merge pe terenul lui CS Afumați.