ASU e out din Cupă, 0-3 cu Pandurii

120

ASU Politehnica a părăsit Cupa României la fotbal din faza 16-imilor. Divizionara secundă și-a văzut marți curmat drumul în competiție de către o fostă participantă în cupele europene, scor 3-0.

Pandurii Târgu Jiu le-a blocat calea alb-violeților în Cupa României. ASU Poli a pierdut cu 3-0 meciul de pe teren propriu în fața gorjenilor și și-a luat rămas bun de la competiția surprizelor. Revenirea pe Dan Păltinișanu nu le-a purtat noroc ”băieților în ghete”, care au fost depășiți destul de clar în duelul de marți seara.

Fosta participantă în Europa League a arătat experiență superioară și fără să forțeze a învins speculând toate erorile bănățenilor. Defensiva violeților s-a îngrijit să le dea câte o mână de ajutor adversarilor, practic fiecare gol pornind de la o eroare imensă în apărare.

În minutul 39 Todorov a luftat un balon în propril careu și l-a lăsat pe Alexandru în poziție de finalizare în 10 metri: 1-0. În primul minut din repriza secundă nou-intratul Costantinescu are o intrare de județ în suprafața de pedeapsă și Pandurii primește un penalty pe care Obodo îl transformă pentru 2-0. Scorul final a fost stabilit în minutul 90 de Bunoza, lăsat singur în careul mic.

Poli și-a arătat limitele contra echipe de Liga I și elevii lui Brîndescu și-au creat o singură ocazie în cele 90 de minute. Vucea a încheiat cu un șut peste țintă în minutul 30, după o acțiune personală.

Așadar prima echipă timișeană părăsește 16-imile Cupei României. Urmează miercuri duelul lui ACS Poli cu Chindia de la Târgoviște și confruntarea de joi dintre Mama Mia Becicherecu Mic și campioana Astra Giurgiu de pe Dan Păltinișanu.

ASU Poli: Gkakos – Stefanovici, Todorov (46 – Constantinescu), Telescu, Taub – Stancu – Vucea, Giuricici (65 – Ţugui), Dănăricu, Mărgărit – Blănaru (76 – Neamţu).

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Piţian (46 – Pleaşcă), Vasiljevic, Bunoza – Voiculeţ (68 – Pirtea), Obodo – Munteanu, Herea (65 – Trifu), Pîrcălabu – Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ