Așteptarea a luat sfârșit! S-a redeschis nodul de pe A1, de lângă Deva

1865

Așteptarea a luat sfârșit pentru șoferii care circulă pe autostrada A1, în zona Deva. Nodul rutier care face legătura între lotul 4 din tronsonul o – Deva (nefinalizat) și lotul Șoimuș- Simeria, s-a redeschis. Deși ceruse termen până în 29 noiembrie pentru a finaliza conexiunea lotului 4 cu A1, constructorul a terminat mai devreme. Adică a avut nevoie de doar o zi în plus pentru a termina legătura.

Astfel, de la prânz, șoferii pot circula din nou pe aici.

”Astăzi (n.r. vineri), începând cu ora 12, segmentul de autostradă dintre nodul rutier Șoimuș și Simeria va fi redeschis traficului ca urmare a faptului ca Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție)”, anunță DRDP Timișoara.

Accesul pe autostrada A1 de pe DN 7 se va face în același mod ca înainte de închiderea circulației prin nodul Șoimuș, iar accesul pe A1 din DN 76 se va face pe noile bretele ale nodului rutier Șoimuș, semnalizate corespunzător. De asemenea, coborârea de pe autostrada A1 se va face prin aceeași bretea, la fel ca înainte de închiderea sectorului de autostradă.

LĂSAȚI UN MESAJ