Asistentă medicală, gest oribil față de un nou născut! Imaginile spun totul

431

Imagini înfiorătoare, cu o asistentă de la Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte care bruschează un nou-născut părăsit în spital în timp ce-l hrăneştre, au apărut pe reţelele de socializare.

Manageul unităţii, dr. Claudiu Dumitrescu, a fost oripilat după ce a vizionat clipul şi a afirmat că respectivul cadru medical nu mai are ce căuta în sistemul sanitar.  În momentul de faţă, la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, s-a întrunit comisia de disciplină, care are în lucru tocmai acest caz deosebit de grav.

„Nu tolerez un asemenea comportament. Rolul cadrelor medicale este acela de a proteja şi salva vieţile pacienţilor”, ne-a declarat dr. Claudiu Dumitrescu.

Asistenta incriminată, S. N., de fel din Târgovişte, se pare că nu a vrut să se prezinte în faţa celor care judecă profesional fapta, dispărând fără urmă. Managerul Spitalului a promis că va remite presei un comunicat de presă şi va organiza şi o conferinţă, având ca temă acest caz deosebit de grav.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

UPDATE: Bănuita va fi adusă, în această seară, la sediul IPJ Dâmboviţa pentru audieri.

 

Sursă: incomod-media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ