Asigurați și după expirarea cardurilor

160

În urma întrebărilor primite din partea asiguraților, CJAS Timis vine în întâmpinarea acestora și le reamintește că valabilitatea cardurilor naționale de sănătate a fost prelungită de la 5 la 7 ani.

Acest lucru înseamnă că asigurații pot folosi cardurile de sănătate  încă doi ani după data înscrisă pe suprafața documentului,  la toți furnizorii de servicii medicale aflați în relații contractuale cu casa de asigurări de sănătate.

De exemplu, toate cardurile care au înscrisă data de expirare 31.07. 2019 vor fi valabile până la 31.07.2021. Aceasta înseamnă că deținătorul de card nu are nevoie de adeverință sau de alte modalități de a dovedi calitatea de asigurat al sistemului asigurărilor sociale de sănătate.

Totodată, calitatea de asigurat poate fi verificată și pe site-ul CJAS Timiș în secțiunea „Verificare asigurat” sau utilizând linkul: http://www.cnas.ro/cjastm/page/verificare-asigurat.html.

„Facem apel către toți asigurații noștri să ne sesizeze ori de cate ori întâmpină dificultăți sau au o  problema în ceea ce privește dreptul la serviciile medicale decontate de CJAS Timiș, tocmai pentru a putea veni în ajutorul acestora” a declarat Victor Dumitrascu, Președinte-Director General CJAS Timis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ