Ascunși într-un marfar ca să iasă din țară. Ultima captură de migranți în vestul țării. Video

55

Patru migranți au fost descoperiți ascunși în compartimentul de transport marfă al unei autoutilitare, în timp ce încercau să iasă ilegal din țară și să intre în Ungaria. Cei patru provin din Irak și din Pakistan.

Polițiștii de la vama Nădlac II au fost cei care i-au descoperit pe migranți.

”În 09 noiembrie, în jurul orei 00.00, la P.T.F Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat la ieşirea din ţară, cetăţeanul român P.P., în vârstă de 41 de ani, conducând autoutilitara marca Mercedes-Benz, înmatriculată în România. Cu ocazia efectuării formalităţilor de frontieră, în baza profilului de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al autoutilitarei, în urma căruia au descoperit, ascunşi în compartimentul marfă, în spatele unui ATV şi a unor bagaje, patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie”, povestesc polițiștii de frontieră.

Oamenii legii au stabilit că migranții au vârste cuprinse între 19 şi 46 de ani şi sunt înregistraţi ca solicitanţi de azil în România. Șoferul a declarat că a îmbarcat persoanele dintr-o benzinărie din municipiul Arad, urmând să le transporte în Italia, unde urma să primească 200 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ