Asalt pentru podium la reluarea Ligii Zimbrilor

78

Liga Zimbrilor se reia cu un meci decisiv pentru primele locuri. SCM Politehnica Timișoara primește miercuri vizita lui HC Dobrogea Sud Constanța într-o veritabilă finală pentru locul secund.

Studenții au parte de un debut tare în anul 2018, o partidă în compania unei rivale la podium. ”Vrem victoria” este cuvântul de ordine pentru alb-violeții pregătiți de Pero Milosevic. Doar un succes i-ar readuce pe timișoreni pe poziția secundă după ce Turda le-a luat fața cu victoria înregistrată duminică.

Partida de miercuri, ora 19, este prima dintr-o serie de foc pentru Poli în startul din 2018 al campionatului. Duminică are loc deplasarea la Suceava, urmată de două jocuri acasă foarte dificile cu CSM București și Steaua București.

Din păcate, Liga Zimbrilor continuă cu un număr impar de echipă după ce HC Odorhei s-a retras din campionat, în condițiile în care finantarea a dispărut după decesul senatorului Attila Verestoy. HC Odorhei va pierde toate partide rămase de disputat din sezonul regular cu 10-0. Este o veste bună pentru Poli, care va lua 3 puncte fără efort la Odorhei și va pierde un adversar în lupta pentru podium; retragerea harghitenilor rezolvă în mare măsură ecuația play-offului unde marea beneficiară după această retragere este Minaur Baia Mare.

Înaintea ultimelor 11 runde ale sezonului regular, Poli are 32 de puncte cu șanse foarte bune de a intra pe play-off de pe o poziție de pe podium. De asemenea este calificată în turneul final al Cupei României alături de Steaua București, Dobrogea Sud Constanța și Minaur Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ