Artiştii şi poliţiştii își dau mâna, via Lions Club, pentru a servi și altfel

219

Lions Club Banatul Montan desfășoară de o vreme o campanie de ajutorare a copiilor defavorizaţi din Reşiţa. Să faci bine, nu e destul de bine, dacă e o opţiune doar de moment! consideră cei de la Lions. Binele trebuie să fie o atitudine de viaţă, iar membrii Lions Club, care au deviza, „We serve”, pun în practică acest slogan, vineri, 29 iulie şi sâmbătă 30 iulie, la Wolf Blues Festival, în Poiana Lupului, la Gărâna.

”După acţiunile reuşite de la Festivalul de Jazz, din aceeaşi poiană, membrii Lions din Reşiţa urcăm, în acest sfârşit de săptămână, în Poiana Lupului, ca să servim pentru beneficiul copiilor proveniţi din familii sărace, de care se ocupă Fundaţia Humanitas pro Deo, anunță reprezentanții Lions. Am pregătit acelaşi gulaş vânătoresc, cu mare succes la publicul consumator şi meloman, iar veniturile vor fi donate pentru alimentaţia copiilor. Vineri seara, vom fi ajutaţi de membrii Clubului Banatul Montan, astfel că prezenţi la cazan şi polonic vor fi preşedintele artiştilor fotografi din Banatul de Munte, Flavian Săvescu, precum şi membrii clubului, Daniel Puşcău şi Petre Dalea.”

Sâmbătă seara s-au oferit să servească, atât cauza, cât şi gulaşul pentru consumatori, şeful Poliţiei Rutiere din Caraş-Severin, comisar-şef Decebal Davidoiu şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, ag. şef adj. Cecilia Dăneţ.

lions-resita-1

LĂSAȚI UN MESAJ