Arestat preventiv după ce și-a băgat copiii într-un sac de plastic și i-a îngropat

616

Un bărbat a fost arestat, sâmbătă seară, de către magistrații Tribunalului Caraș-Severin după ce a ucis, în 2002, băiețelul abia născut de soția sa, situația repetându-se și în 2015, când femeia a născut o fetiță. Acesta a îngropat trupurile nou-născuților sub o stâncă, la circa 200 metri de casă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au început, pe 12 ianuarie 2018, urmărirea penală faţă de Pavel Rădulescu, pentru două infracțiuni de omor asupra unui membru de familie.

„În fapt, s-a reținut că inculpatul Rădulescu Pavel, în cursul anului 2002, imediat după ce soția sa a născut la termen un nou-născut de sex masculin, l-a ucis prin introducerea acestuia într-un sac de material plastic și l-a îngropat sub o stâncă, la circa 200 metri de casă, situație care s-a repetat și în cursul anului 2015, când soția sa a născut un alt nou-născut, de sex feminin, pe care inculpatul l-a îngropat în același loc”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Sâmbătă, bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Caraș-Severin, care a admis cererea.

LĂSAȚI UN MESAJ