Arestat pentru că a furat plăcuțe de înmatriculare ca să alimenteze gratuit

67

Un tânăr a ajuns în arestul IPJ Arad după ce a furat ai multe plăcuțe de înmatriculare. Acesta avea obiceiul de a monta plăcuțele sustrase pe altă mașină, apoi alimenta în benzinării și pleca fără achite.

”În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din Pecica, care, în perioada 23 august – 1 septembrie a.c. ar fi sustras mai multe plăcuțe de înmatriculare de pe autoturisme parcate în municipiu.

Ulterior, ar fi montat numerele de înmatriculare pe un alt autoturism, cu care s-ar fi deplasat în stații peco de pe raza municipiului și localității Pecica, alimentând autoturismul fără să plătească contravaloarea combustibilului”, au transmis polițiștii arădeni.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru două infracțiuni de furt, 3 infracțiuni de furt calificat și conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

Cel în cauză urmează a fi prezentat în cursul acestei zile magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, fiind continuată documentarea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ