ARESTARE! Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, arestat preventiv! Abia ieșise de după gratii, în urma ispășirii unei pedepse de 3 ani de închisoare

1063

Abia ieșit de după gratii, după executarea unei condamnări de 3 ani de închisoare pentru agresarea unor tineri din Deta, în 2011, Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a intrat din noua la răcoare pentru același gen de faptă cu violență.

La data de 05 decembrie 2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta a solicitat instanței de judecată emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului Roman Bogdan-Daniel, în vârstă de 37 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj și lipsire de libertate în mod ilegal.

Judecătoria Deta a admis cererea parchetului, prin faptul că a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 05 decembrie 2016, până la data de 03 ianuarie 2017.

Probele administrate în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, au relevat faptul că în data de 03 decembrie 2016, în jurul orelor 03:00, inculpatul Roman Bogdan-Daniel a lovit persoana vătămată C.S.D., în vârstă de 23 ani, cu palmele, pumnii și picioarele, atât în zona feței, cât și pe corp, provocandu-i multiple leziuni traumatice, care necesită 3–4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În sarcina inculpatului s-a reținut și faptul că a lipsit de libertate, în mod ilegal, persoana vătămată și a constrans-o, prin acte de violență fizică și psihică, să-i ofere suma de 2.000 de euro, primind efectiv de la persoana vătămată doar suma de 2.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ