Arest la domiciliu pentru mai mulți inculpați din dosarul șpăgilor la DRDP Timișoara

59

Acum o săptămână, cei opt inculpați – Ispravnic Cristian Ilie, Horgea Cristian, Pascu Patriciu Mirel, Lucaciu Mircea Andrei, Dima Cristian, Stoenescu Anca Patricia, Miuţescu Elisabeta, Băeţan Vasile Alin – au fost prezentați Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, lucru respins de ÎCCJ.

Instanța supremă a suspendat judecarea contestației DNA Timișoara după ce procurorul prezent la ședință a anunțat că dorește să depună un proces verbal de constatare vizând o posibilă tentativă de influențare a martorilor comisă imediat după eliberare de către unul dintre directorii din cadrul Drumuri și Poduri Timișoara.

Astăzi, ÎCCJ a reluat procedura de judecată și a admis contestația DNA. Magistrații au decis arest la domiciliu pentru cinci inculpați din dosar – Cristian Ispravnic, Cristian Horgea, Mircea Lucaciu, Elisabeta Miuţescu şi Cristian Dima – , nu și Anca Stoenescu. De asemenea, Vasile Băețan și Mirel Pascu vor fi cercetați sub control judiciar. Ieri, senatorul PSD Ioan Chisăliță a fost de asemenea informat că are calitatea de inculpat în dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ