Arena de rugby, doar ”cosmetizată” pe moment. Despre una nouă nici nu poate fi vorba

25
Arena de rubgy din cartierul Ronaț nu va fi modernizată și reabilitată complet prea curând. Vestea proastă vine de la viceprimarul Timioarei, Cosmin Tabără, care a fost într-o vizită pe teren.
Edilul a spus că momentan se vor face reparații la construcțiile existente și că meciurile de rugby se vor desfășura tot aici. ”Din păcate, Timișoara nu dispune de un alt teren pe care să se desfășoare activitatea sportivă, așa că trebuie să ne asigurăm că sunt condiții bune pentru desfășurarea în continuare a competițiilor sportive pe acest teren. Deși există un proiect mai amplu de refacere a întregii baze sportive, acest demers se desfășoară în timp îndelungat, motiv pentru care avem obligația de a interveni de urgență la cosmetizarea toaletelor, a vestiarelor, a spațiilor adiacente, a repunerii buturilor în pozițiile corecte și care să nu pună în pericol sănătatea sportivilor”, a transmis viceprimarul Cosmin Tabără.
Toate aceste lucrări vor fi făcute, promite edilul, în următoarele două luni cât este o pauză competițională. Încă de pe vremea fostei administrații se promite refacerea întregului de rugby din Ronaț, dar până acum nu s-a mișcat un pai. Singurele îmbunătățiri au fost făcute, acum câțiva ani, de suporteri.

LĂSAȚI UN MESAJ