Arădenii au protestat pe roţi împotriva corupţiei

120

Protestele împotriva corupţiei continuă la Arad, dar nu în stilul clasic ci pe roţi. Arădenii au ieşit în centrul urbei cu maşinile îmbrăcate în mesaje pentru guvernanţi. “#Rezist pe roti”, “Corupţia ucide”, „Protest”, „We don’t beLIVIU DEMISIA”, „Circulăm cu 10 km/h” sau “Demisia! Circulăm cu 10 km/h”.

Manifestarea “Protest pe roţi” a fost iniţiativa unui arădean care a vrut să reanime mişcările de stradă.

“Protestăm pe roţi împotriva nesimţirii guvernanţilor de a conştientiza că cei care suntem în stradă nu suntem oameni ai străzii, deci acest lucru va trebui să se conştientizeze din partea lor, vom rezista până când va ajunge cineva să conştientizeze acest lucru. Circulăm cu 10 kilometri la oră, avem un protest autorizat pentru această demonstraţie prin centrul Aradului. Cerem ca acei parlamentari, acei oameni din administraţie care au dosare penale să demisioneze, indiferent de culoarea politică”, a declarat iniţiatorului protestului.

Raita a început la ora 10:00 şi a avut aziv de la Poliţia România pentru continua până la 11:30. Participanţii au circulat cu maximum 10 km/h pe traseul Teatru-Podgoria-Primarie.

“Respectăm orarul de protest asumat ! Protestăm zilnic DOAR în intervalul orar cuprins între orele 10,00 – 11,30 ! Este nevoie de asta, deoarece o regulă poate deveni uşor de întreţinut şi protestul poate fi maximat şi mai vizibil prin concentrare”, mai spun organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ