Aproape 70 de firme, la control! S-a verificat respectarea măsurilor pandemiei

60

Aproape 70 de firme din Timiș au fost verificate de polițiști și inspectorii de Muncă. Autoritățile au vrut să vadă dacă angajații care vin fizic la muncă poartă mască și dacă distanțarea fizică este respectată.

„Polițiștii timișeni împreună cu jandarmi, pompieri, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș au procedat la verificarea societăților comerciale care angrenează simultan un număr mare de angajați cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară în incinta acestora, precum și verificarea spațiilor comerciale din județ fiind monitorizată respectarea distanțării fizice, purtarea măștii de protecție cât și prezența în interior a unui număr limitat de persoane în funcție de rata de incidență, scopul fiind prevenirea/limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2” a transmis IPJ Timiș.

Peste 270 de forte de ordine s-au aflat pe teren și au verificat și 150 de mijloace de transport de persoane sau în comun și au legitimat 2.000 de oameni. Aproape 200 de persoane au fost amendate pentru că nu purtau mască și 20 pentru că au încălcat restricțiile de circulație. Valoarea sanțiunilor se apropie de 70.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ