Aproape 100 de misiuni, în weekend, pentru pompierii din Arad

15

A fost un weekend extrem de greu pentru pompierii arădeni. Aceștia au intervenit în 94 de situații de urgență. Au stins incendii și au ajutat în cazul unor accidente rutiere.

Au fost stinse cinci incendii dintre care unul a avut consecințe grave, întreaga casă fiind distrusă. Incendiul s-a produs în satul Radesti, comună Almaș. Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit cu 3 autospeciale, de la ambele gărzi de intervenție, Sebiș și Gurahonț, deoarece incendiul se manifesta violent, favorizat de materialul de construcție al casei, lemn, și cu posibilitatea foarte mare de propagare la alte construcții. A fost stins fiind salvate celelalte construcții din curtea imobilului și cele învecinate.

Echipajele descarcerare ale Detașamentului Arad și ale Secției Bârzava au intervenit la două accidente rutiere. Din păcate în unul din cazuri victima era decedată în momentul sosirii echipelor de intervenție. Cele nouă echipaje SMURD, unul de terapie intensivă mobilă și opt echipaje de prim ajutor au executat 82 misiuni de acordare a asistenței medicale prespitalicești.

LĂSAȚI UN MESAJ