Aplicația care pune șoferii în legătură directă!

174

Vrei să pleci din parcare, dar drumul îți este blocat de o altă mașină? Ai uitat geamul deschis și ai plecat? Ai văzut un autoturism cu geamul deschis și ai vrea să anunți șoferul? Pentru toate acestea există o aplicație care pune șoferii în legătură directă, fără a oferi date personale.

Der Car Chat este o aplicație, unde poți să contactezi alți șoferi cunoscând doar numărul de înmatriculare a mașinii respective.

”Dear Car Chat e o combinație între Waze și WhatsApp, o aplicație românească prin care poți chat-ui cu ceilalți participanți la trafic fără să le știi numărul de telefon, numele sau orice alte date de contact. E de ajuns să-i vezi numărul de înmatriculare și să aibă, la rândul lui, app-ul instalat pe telefon”, aflăm de pe site-ul Noizz.ro.

De asemenea, dacă observi în trafic că un șofer are o problemă pe care nu a observat-o, cum ar fi portbagajul deschis, mașina scoate fum sau e o portieră deschisă, văzând numărul de înmaticulare, poți să îl anunți prin aplicație.

”Poți folosi app-ul ca să creezi un dosar digital al mașinii tale, adică o listă cu toate seriile, datele de expirare ale documentelor, copiile după acte etc. Să ai totul frumos organizat într-un singur loc și să fii notificat din timp, atunci când se-apropie ITP-ul, spre exemplu”, mai titrează Noizz.ro.

Aplicația poate fi folosită și de pietoni. Aceștia se loghează cu un username și nu e nevoie de alte date personale.

LĂSAȚI UN MESAJ