Apelul la 112 care i-a pus în dilemă pe salvatorii din Banat

227

Aseară, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, autorităţile au fost anunţate că un tânăr a căzut de pe stema de pe Dealul Golului. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din partea SMURD, a Serviciului Judeţean de Ambulanţă precum şi poliţiştii.

Din primele informaţii, se pare că tânărul este stabil, acesta acuzând dureri în zona spatelui, la coloană şi la un picior. Băiatul de 19 ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa de echipajul SMURD. Tot acolo a ajuns şi fratele lui, după ce i s-a făcut rău.

Din discuţiile purtate cu familia acestuia, se pare că tânărul, elev în clasa a XII-a al colegiului Mircea Eliade din Reşiţa, în ultima vreme căzuse în depresie, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un coleg în luna septembrie a anului trecut, la şcoală. Deşi părinţii s-au plâns direcţiunii Colegiului, bătăuşul a rămas în aceeaşi clasă, astfel că tânărul a fost nevoit să se întâlnească cu agresorul lui în fiecare zi. „A fost elev de 10 şi acum… nu mai mănâncă, nu mai reţine ce învaţă… Era foarte abătut în ultima vreme. A avut fractură de maxilar şi piramidă nazală, a scuipat trei zile sânge, dar nimănui nu i-a păsat. Am simţit că se va întâmpla ceva”, spun rudele.

Astăzi, în jurul orei 11 acesta ar fi plecat de la şcoală după ce diriginta l-a ameninţat că-l exmatriculează în urma numeroaselor absenţe pe care le făcuse după ce a refuzat să mai meargă la şcoală în urma bătăii încasate.

LĂSAȚI UN MESAJ