Apel pe Facebook pentru identificarea unui șofer care a avariat mai multe mașini, la Timișoara

114
Un timișorean cere ajutor pe Facebook pentru a-l identifica pe un șofer care a avariat mai multe mașini în Timișoara, după care a fugit de la locul faptei.

Incidentul s-a petrecut luni seara și cel bănuit de stricăciunile aduse este un șofer de TIR care a pătruns pe străzi unde nici nu au voie să circule camioane. Ar fi avariat 3 mașini.

„Aseară, 08.10.2018, in jurul orei 21:30, un tir a circulat în zona Calea Bogdăneștilor, acroșând 3 mașini (2 destul de serios), lăsând pagubă de câteva mii de euro în total. Șoferul a plecat de la locul accidentului. Tot ce știu e că a venit de pe Calea Bogdăneștilor (dinspre intersecția cu Cetății), a virat stânga pe strada Zalău, apoi dreapta pe strada Aprodul Movilă. Se pare că a ajuns și pe strada Țebea. Tirul era alb cu instalație frigorifică. Vă rog să mă anunțați dacă aveți ceva informații sau dacă cineva a surprins pe camerele de supraveghere ceva. Mă interesează numărul de înmatriculare sau măcar logo-ul de pe tir. Orice informație este binevenită”, a scris șoferul pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ