Ape agitate la Poli după episodul ȚSKA Sofia/Dudeștii Vechi

1023

Din nou nu e liniște la ACS Poli Timișoara, prim-divizionara fiind în centrul atenției după câteva neînțelegeri interne. Totul a plecat de la amicalul pe care alb-violeții l-au jucat la Dudeștii Vechi după ce refuzaseră oferta de a se duela cu ȚSKA Sofia!

Ultima clasată în Liga I a preferat un test în compania unei formații de Liga a 4-a în detrimentul lui ȚSKA Sofia. Fosta campioană a Bulgariei nu le-a tras cu ochiul bănățenilor care au preferat să evolueze tot pe axa bulgărească contra lui Pobeda Dudeștii Vechi. În plus, presa centrală a speculat că deplasarea de 160 kilometri a bănățenilor s-a făcut pe banii unui fotbalist din lot.

Clubul timișorean a răspuns atacurilor printr-un comunicat în care explică refuzul față de ȚSKA și delicata problemă financiară, iar cel indicat a fi luat toate deciziile este antrenorul Ionuț Popa: ”Conducerea clubului a primit o ofertă pentru disputarea unui meci de verificare în deplasare, în weekend-ul care urmează, pe terenul echipei bulgare ȚSKA Sofia. Toate cheltuielile urmau să fie suportate de clubul care a făcut invitația. Staff-ul tehnic a refuzat această variantă, antrenorul preferând să joace o partidă cu formația din Dudeștii Vechi, pentru a nu fi obosiți jucătorii, fără să anunțe în timp util conducerea privind asigurarea cheltuielilor de transport”.

În traducere liberă, Ionuț Popa a refuzat amicalul din Bulgaria din cauza oboselii jucătorilor, drumul urmând a fi parcurs cu autocarul. Tot tehnicianul lui Poli a perfectat testul de la Dudeștii Vechi fără a anunța conducerea despre cheltuielile de transport. Poli a câștigat cu 5-1 duelul de pe arena Hristo Stoichkov, îmbucurătoare fiind reintrările lui Scutaru și Poparadu, precum și folosirea lui Lokaj.

Jocul de la Dudeștii Vechi este al doilea susținut de alb-violeți în județ în această toamnă. În luna septembrie Poli s-a deplasat și la Pesac pentru un eveniment identic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ