Apariții neașteptate pe liniile de tramvai din Timișoara

8946

Timișorenii vor vedea zilele acestea noi apariții pe liniile de tramvai din oraș. Mai multe tramvaie violet circula pe sine, dar nu sunt deja cunoscutele Armonii. Garniturile au o forma puțin diferită și pe ele este trecut numele de Autentic.

Autoritățile din Timișoara nu au anunțat nimic despre apariția sau cumpărarea de noi tramvaie.

Potrivit informațiilor pe care am reușit să le obținem ar fi vorba despre tramvaie de la Arad. Compania Astra a scos noi modele la teste, iar probele au ajuns și la Timișoara.

4 COMENTARII

  1. Daca tot asa de inalte sunt scaunele ca vestitele Imperio din Arad, nu cred ca au facut o treaba prea buna cei de la Astra. Efectiv iti amortesc picioarele si daca stai 2 statii de tramvai. Si daca sunt tot asa de dure scaunele, iti intepeneste c… pe ele. Sunt interesante culorile (adaptate Timisoarei) dar cele doua argumente de mai sus plus faptul ca sunt extrem de zgomotoase (oare cati dB sunt in interior???) si nu poti deschide geamurile, tu pasager esti la mana vatmanului care nu stii daca primeste comanda de pornire aer conditionat de la dispecerat. Pe mine nu ma incanta. Cu atat mai mult cu cat arata ca niste puscarii mai elegante, pe roti. Sunt dura dar le testeaza cineva stand pe scaun de la AEM pana la Gara de Nord, de ex.? Ramai, pur-si-simplu fara sange in picioare. SI batranii nu prea pot urca pe scaunele de pe roti. Iar loc de picioare, nu prea e.

LĂSAȚI UN MESAJ