Anunț-șoc al primarului unui important oraș din vestul țării ! Ce acuzații grave lansează cu acest prilej și la adresa altor politicieni !

385

Primarul orașului Moldova Nouă, Adi Torma, pare decis să își dea demisia din funcția de primar. A făcut anunțul prin intermediul unei postări pe Facebook. Edilul spune că va face acest pas la toamnă, motivul invocat fiind că își dorește binele orașului pe care îl conduce.

Torma a scris pe pagina sa de Facebook că orașul Moldova Nouă nu se poate dezvolta fără sprijin guvernamental sau de la Consiliul Județean, sprijin care i-ar fi însă refuzat deoarece  nu este un primar obedient și lipsit de personalitate. 

Nu vreau ca această luptă să facă rău orașului meu, nu vreau ca prin atitudinea mea față de clasa politică să penalizeze prin nealocarea de fonduri orașului meu. În concluzie, sunt hotărât ca la finalul lunii septembrie să renunț la funcția de primar, pentru ca noul primar pe care o să vi-l alegeți să aibă posibilitatea de a începe un an financiar având toate pârghiile în a-și construi bugetul și viziunea pentru cel puțin 2 ani și 6 luni de mandat.

Până la finalul anului îmi voi duce la îndeplinire obiectivele deja asumate. Voi conlucra cu colegii și cu cetatenii cu aceeași atitudine, voi pune în aplicare toate solicitările instituțiilor statului. Cu siguranță voi fi la fel de activ, dar hotărât cu decizia de a renunța!

Vor fi și persoane care vor arunca cu jigniri, care mă vor acuza că sunt slab sau nepregatit. Cine mă cunoaște știe că sunt un luptător, dar din păcate nu văd un viitor pentru mine în această junglă transpartidică, lipsită de patriotism, plină de obediență și din păcate îndreptată împotriva poporului român.

Cu siguranță am făcut și greșeli, iar cei cărora le-am greșit, am puterea să le cer scuze.

Mi-aș dori ca pe viitor, primarul pe care îl veți alege să fie mult mai puternic și abil decât mine și poate ceea ce în suflet eu mi-am dorit și nu am reușit, el, împreună cu dvs. să reușească să pună în aplicare”, este mesajul adresat de Torma cetățenilor din Moldova Nouă.

torma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.