Anul 2015 în numai 60 de secunde – VIDEO

82

Evenimente dramatice, care au marcat profund lumea întreagă! Imaginile au făcut înconjurul lumii, apoi ecourile fiecărui eveniment au fost acoperite de „valurile” făcute de următorul. Aşa a fost întreg anul 2015, o suită de atentate, dezastre naturale şi chestiuni politice.

Anul în 60 de secunde este un video cu puternic impact emoţional, care te răvăşeşte din prima până în ultima secundă. Să ne amintim ce ne-a marcat atât de puternic viaţa, în 2015, în diferite puncte de pe glob.

Parisul, din păcate, a trăit un 2015 înecat în sânge. A fost atacul terorist de la revista de satiră Charlie Hebdo, un atentat la libertatea de expresie, urmat apoi de un val uriaş de solidaritate şi de condamnare a acelui eveniment oribil.

Au fost atacurile de pe plaja din Tunisia, dar şi ostaticii ţinuţi de ISIS în cuşti, înainte să fie, cu sălbăticie, executaţi. Întâlnirea dintre Barack Obama şi Raul Castro, la summitul din Panama, a fost una istorică. Suita de catastrofe provocate de natura dezlănţuită a emanat atâta durere!

Nu lipseşte omorârea leului Cecil şi protestele populaţiei de culoare din SUA, după ce un om al legii a ucis un tânăr. Urmează drama imigranţilor, care s-au luptat cu valurile, apoi cu gardurile din sârmă pentru a ajunge la un dram de viaţă mai bună. Parisul, din păcate, e din pe lista neagră, printr-o nouă serie de atacuri teroriste. Doborârea avionului militar rusesc, un episod controversat, care a demolat relaţiile ruso-turce, e cuprinsă în câteva secunde din acest video.

LĂSAȚI UN MESAJ