ANSVA retrage o serie de produse periculoase pentru sănătatea consumatorilor din trei supermarket-uri de top

929

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANVSA) recheamă produse alimentare din magazinele Penny, Profi și Auchan. Clienții pot returna produsele în cauză și își pot recupera banii pe acestea. Iată despre ce produse este vorba.

Auchan

Compania Froneri anunță retragerea de pe piață a anumitor loturi de produse ca urmare a informării primite de la unul din furnizorii săi. Motivul retragerii: prezența accidentală a oxidului de etilenă, peste limitele permise de reglementarile in vigoare, în compoziția ingredientelor din compozitia produselor.

Persoanele care au achiziționat aceste produse au posibilitatea să le returneze la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde le-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lor, prin prezentarea bonului fiscal, până la data de 2 ianuarie 2022.

Profi

S-a inițiat retragerea de la comercializare a produsului Pipote de pui. Produs congelat. 500g/Polonia/Lot: 301021 ca urmare a evidențierii prezenței Salmonella enteritidis.

Penny

S-a inițiat retragerea de la comercializare a produsului Ficat de pui. Produs congelat. 1000g./Polonia/Lot: 021121 ca urmare a evidențierii prezenței Salmonella enteritidis.

S-a inițiat retragerea de la comercializare a produsului Pipote de pui. Produs congelat. 500g./Polonia/Toate loturile ca urmare a evidențierii prezenței Salmonella enteritidis la unul dintre loturile analizate.

Sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Social/279506/ansvsa-retrage-produse-din-penny-profi-si-auchan-motivele-oxid-de-etilena-si-salmonella.html

 

LĂSAȚI UN MESAJ