ANOFM participă la reuniunea Consiliului de administrație al rețelei Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană

139

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, reprezentată prin delegația condusă de președintele Marcel-Dumitru Miclău, a dat curs invitației de participare la cea de-a șasea reuniune a Consiliului de Administrație al rețelei Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană.

Evenimentul se va desfășura la Bratislava, în perioada 1-2 decembrie 2016, sub egida Președinției Slovace a Consiliului Uniunii Europene.

Delegația României va participa atât la atelierele de lucru, cât și la discuțiile din sesiunile plenare, exprimându-și acordul cu privire la unele din temele prioritare ale reuniunii: noul ciclu de învățare comparativă 2017-2018 și programul de activitate al rețelei SPO pentru anul următor.

Constituirea rețelei Servicilor Publice de Ocupare a contribuit la consolidarea cooperării dintre Statele membre în domeniul ocupării forței de muncă și la îndeplinirea obiectivelor “Europa 2020”.

LĂSAȚI UN MESAJ