Aniversare la Straja: Baloo a împlinit 20 de ani

100

Sărbătoare mare la Straja. Toţi turiştii prezenţi în staţiune au fost invitaţi la o petrecere cu tort, miere şi şampanie pentru. vedeta din inima munţilor. Ursul Baloo a împlinit, sâmbătă, 20 de ani. Sute de voci i-au cântat în cor, La mulţi ani, simpaticului blănos, devenit deja o mascotă pe domeniul schiabil din Hunedoara. În cinstea lui Baloo, copiii au fost provocaţi şi la tradiţionala competiţie Cupa Baloo.

În faţa tortului uriaş din fagure de miere, banane şi frişcă, simpaticul Baloo a oferit invitaţilor la petrecerea sa. imagini copleşitoare. S-a tăvălit prin zăpadă, în timp ce turiştii îi cântau tradiţionalul „La mulţi ani!”.

”La mulţi ani! Şi să stea cât de mult poate pe lângă noi şi să facă cât mai mulţi copii fericiţi”, spune un turist.

20 de ani şi o mulţime de amintiri strânse pentru cei care au crescut cu el pe pârtiile de la Straja. De tot atâţia ani, Baloo este vedeta staţiunii Straja.

ALEXANDRA MARCU, monitor de schi: Noi ne ştim de când eram şi eu mai mică, am poze cu el de când era un pui de urs. Este simpatic, este mascota staţiunii, este tare jucăuş.

Anual, în ziua sa aniversară, are loc şi o competiţie de schi pentru copii, competiţie care îi poartă numele.

MARIUS FODORAN, organizator tabere: Peste 100 de copii au participat la Cupa Baloo, după concurs am fost cu toţii şi am sărbătorit, am mâncat un tort în cinstea lui şi am băut şampanie.

EMIL PĂRĂU, administrator pârtii: Noi ne bucurăm că a reuşit să trăiască şi să se simtă bine aici în Straja timp de 20 de ani şi o mare bucurie este că foarte mulţi din turiştii de astăzi au fost înainte participanţi la Cupa Baloo şi acum au venit cu copiii lor la această cupă.

Ursul Baloo este la Staja din anul 2000, când a fost găsit grav rănit în pădure, captiv într-o capcană pusă de braconieri. Cabanierii l-au salvat şi l-au adoptat, iar acum turiştii care ajung pe domeniul schiabil, vin neapărat sa-l salute şi să facă poze cu el.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ