Angajații unei firme de curierat furau din coletele ce trebuiau expediate

1969

Doi tineri, angajați ai unei societăți comerciale aflată într-o relație subcontractuală cu o companie de curierat, bănuiți de comiterea mai multor furturi, au fost reținuți de polițiști. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

La data de 03 iulie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au identificat doi tineri, ambii în vârstă de 21 de ani, bănuiți de furt.

În fapt, în perioada 28 iunie – 03 iulie a.c., cei în cauză, în calitate de angajați ai unei societăți comerciale aflată într-o relație subcontractuală cu o companie de curierat, ar fi sustras bunuri (6 telefoane mobile, un ceas ceramic și o baterie pentru laptop) din mai multe coletele pe care urmau să le expedieze.

Prejudiciul în valoare de 9000 de lei a fost în proporție de 50% recuperat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, precum și pentru recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ