Angajații societăților Primăriei Timișoara, scoși la curățat orașul

61

Autoritățile timișorene nu așteaptă ca noua firmă de salubritate contractată să își înceapă treaba. Cum societatea Brantner nu poate intra pe teren decât în aprilie, primarul a decis să scoată pe străzi angajații de la toate regiile din subordine pentru a curăța orașul.

”Am declanșat campania (n.r. campania Timișoara curată) astăzi la ora 08:00. Au fost trimiși pe străzi 250 de lucrători de la toate societățile Timișoarei, societățile municipalității, și o parte de la Penitenciar. Evident, cu misiunea de a face curat pe principalele artere, pe carosabile și pe trotuare, plecând din centru spre periferie. Este prima etapă a campaniei <<Timișoara curată>>”, a declarat Nicolae Robu, pimarul Timișoarei.

Angajații regiilor s-au înarmat cu lopeți, mături și saci și au început să curețe străzile. În urma lor vin mașinile de gunoi care ridică sacii, iar apoi utilajele Aquatim vor spăla, sub presiune, șoselele. Nici crengile pe care le vedem acum la fiecare colț de stradă nu vor mai exista, măturătorii de ocazie având și sarcina de a le ridica.

 

LĂSAȚI UN MESAJ