Angajatele unei şcoli spală de zor maşina directorului VIDEO

300

Angajatele Colegiului Tehnic „Unio – Traian Vuia” din municipiul Satu Mare au fost filmate joi, 11 iunie, în timp ce spălau maşina directorului şcolii, Vlad Popescu, acesta pretinzând că femeile i-au curăţat-o din proprie iniţiativă, ca să nu le certe pentru că i-ar fi prăfuit-o în timp ce măturau curtea.

În înregistrarea publicată de site-ul local de ştiri presasm, se vede cum trei femei, angajate ca personal de întreţinere în unitatea şcolară, spală maşina personală a directorului în exterior şi în interior, în timp ce alte două persoane asistă la întreaga scenă.

Căutaţi telefonic de reporteri pentru explicaţii, directorul Vlaicu Popescu a pretins că femeile i-au spălat maşina din proprie iniţiativă, fără ştir pentru că au măturat în curtea şcolii şi, din greşeală, i-ar fi murdărit maşina.

„Apoi, ca să nu le cert, s-au pus să o cureţe. Nu sunt de acord cu aşa ceva, eu îmi curăţ maşina la spălătoria auto. Nu le-am cerut aşa ceva”, a declarat Vlaicu Popescu, explicaţie ridicolă în condiţiile în care în filmare se poate observa că cele trei femei curăţă atât exteriorul, cît şi interiorul autoturismului, care nu avea cum să se murdărească de la praf.

LĂSAȚI UN MESAJ