Angajat al Termocentralei Mintia găsit spânzurat. Urma să fie disponibilizat

20

Un bărbat în vârstă de 54 ani, angajat al Termocentralei Mintia, a fost găsit spânzurat. Potrivit foştilor săi colegi, angajatul se afla în preaviz şi urma să primească decizia de concediere.

Având o vechime de trei decenii în muncă, bărbatul din Bretea Mureşeană ar fi urmat să beneficieze, în urma disponibilizării, de plăţi compensatorii în valoare de circa 10.000 de euro, plus venit de complementare pe doi ani.

„Miercuri, angajaţii secţiei noastre au fost programaţi să semneze deciziile de închidere a contractelor de muncă. Am fost, am semnat şi, după aceea, l-am sunat pe Mihai şi i-am spus că şi el trebuie să vină să semneze. M-am oferit să mă duc după el cu maşina să-l aduc la Mintia. Mi-a zis că nu vrea să vină miercuri. La care eu i-am zis «hai, vino, te rog, să rezolvi». La care el mi-a zis «nu, nu vin astăzi, ci mâine». Atunci, a rămas ca joi, la 08:00, să merg la Bretea ca să-l aduc să semneze hârtiile, după care să-l duc înapoi. Miercuri seara l-am sunat, din nou. I-am spus că nu pot merge la 08:00, ci pe la 10:00. «Da, nicio problemă şi vineri putem merge, nu-i bai», a zis el. La care eu i-am spus că vineri e ultima zi şi nu trebuie să lăsăm pe ultima sută de metri şi să mergem joi. Aşa a şi rămas, ca eu să merg joi după el la Bretea, apoi, să-l duc acasă. Dimineaţă m-a sunat un alt coleg şi mi-a spus că a făcut ceea ce a făcut”, a relatat un fost coleg al bărbatului, citat de ziardehunedoara.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ