Angajat al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, călcat de un șofer de TIR, în vamă

163

Accident mai puțin obișnuit petrecut în noaptea de duminică spre luni în jurul orei 4.45 la controlul vamal de la Vama Nădlac II. Un angajat al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) – Timișoara a fost călcat de un TIR în timpul cântăririi acestuia.

Cristian Vasian, în vârstă de 34 de ani, a efectuat cântărirea unui autotren înmatriculat în Argeș și a constatat că acesta depășește limita de greutate legală. Din motive încă necunoscute, șoferul TIR-ului, care tocmai fusese anunțat de lucrător de neregula depistată, a decis să plece brusc de pe loc și l-a călcat pe lucrător pe picior, provocându-I acestuia mai multe fracturi.

Colegii lui Cristian au auzit țipete de durere din zona cântarului și s-au deplasat la locul accidentului. Angajatul DRPD era întins pe jos și urla de durere iar TIR-ul nu se mai afla în zona cântarului.

„S-a întâmplat la Punctul de Trecere al frontierei Nădlac II pe sensul de intrare în țară. Un angajat al DRPD Timișoara, Vasian Cristian, în vârstă de 34 de ani a efectuat cântărirea unui autotren. După cântărire, s-a constatat că greutatea acestuia depășește limitele legale, iar șoferul autotrenului înmatriculat în Argeș a apăsat pedala de accelerație și, la plecare, l-a călcat cu roțile pe picior pe Vasian cristian, producându-i acestuia mai multe fracturi. Angajatul DRPD a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean din Timișoara unde a fost supus unei intervenții chirurgicale”, a declarat pentru Special Arad  Cristian Ispravnic, directorul DRPD Timișoara.

Polițiștii, care au fost anunțați de angajații DRPD au oprit TIR-ul pe DN 7 și l-au întors în vamă. Șoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporala și părăsirea locului accidentului.

sursa: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ