Andreea Esca, primul interviu după ce s-a vehiculat că a fost infectată cu noul coronavirus: „Fiecare om are o limită. Eu atât am putut să duc”

602

După o săptămână de tăcere, de când presa a scris că a fost infectată cu Covid-19, vedeta Pro Tv Andreea Esca a decis să vorbească. Andreea Esca a oferit un interviu exclusiv pentru Pro Tv, ce va fi difuzat integral luni seara!

Celebra știristă a vorbit deschis despre coronavirus și despre perioada grea prin care a trecut, în care a preferat să tacă.

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om. Nu e niciun mister, niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, ştie toată lumea, doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment în care eram foarte panicată”, spune Andreea Esca într-un promo scurt, publicat de Pro TV.

Soțul știristei de la PRO TV Andreea Esca este internat la Terapie intensivă cu Covid-19. Potrivit unor informații apărute în presă din surse medicale, și Andreea Esca se află internată în același spital din București. Într-o postare pe rețelele sociale, Eduard Mircea Uzunov, fondator și președinte al companiei imobiliare Regatta Real Estate, a postat o serie de fotografii care sunt realizate de Alexandre Eram, însoțite de mesajul: „Sănătate prietene!”.

LĂSAȚI UN MESAJ